Grafkist/Doodskist

U bent onlangs een dierbare verloren. Het is altijd goed om een grafkist te kiezen die bij uw dierbare past. Tegenwoordig kunt u zelf online uw grafkist regelen/kopen, zonder invloed van een begrafenisondernemer. Hierbij bieden wij onze assortiment grafkisten aan, tegen eerlijke prijzen.

Voel u vrij, voor het bestellen van een grafkist.

Een begrafenis is een afscheid waarbij iemand die overleden is begraven wordt.
Ander woord voor begrafenis is een uitvaart of graflegging. Een aantal jaar geleden was de keuze in grafkisten, doodskisten niet zo ruim.
Een zeemanskist was de grafkist,doodskist die het meest verkocht werd.
Tegenwoordig is de keuze in grafkisten, doodskisten veel ruimer.

Hieronder beschrijven we de hout soorten:

Grafkist | massief grenen

Grenen wordt in Nederland gebruikt voor hout van verschillende pinus soorten, dennenhout. In Nederland wordt grenen ook wel vuren genoemd het meeste gebruikte naaldhoutsoort. Een natuurlijke houtsoort. Grafkist-urn heeft verschillende massief grenen grafkisten.

Grafkist | olijfhouten

Olijfhout zegt het al, is afkomstig van de olijvenboom. Een langzaam groeiend exclusief houtsoort. Het hout is hard, sterk, zwaar,  is middelbruin met donkere aderen. Deze grafkist is uniek met zijn stijlvolle uitstraling.

Grafkist | eiken

Eikenhout is over het algemeen het bekendste houtsoort in Nederland. Het hout is hard en sterk, bijzondere kleur en mooie nerf. Een natuurlijke houtsoort. Deze grafkist is gemaakt van wild eiken, mooi van zijn natuurlijke uitstraling en rustgevend.

Grafkist | spaanplaat gefineerd

Spaanplaat wordt gemaakt van zaagsel, kleine stukjes hout en een bindmiddel. Fineer zijn hele dunne houtbladen die verlijmd worden. Gefineerde grafkisten kun je aan de buitenkant niet of nauwelijks onderscheiden, of het een fineerkist of een massieve grafkist is. Grafkist-urn heeft gladde, maar ook 3D voelbare nerf fineer.

 

Wij proberen het voor u zo makkelijk mogelijk te houden.

  • Bestellen kan ook via de mail
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact
  • Top kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs

In Nederland hebben we verschillende benamingen voor een grafkist. De één noemt het bijvoorbeeld: een uitvaartkist, lijkkist, doodskist, crematiekist, maar wij noemen het een grafkist. Je hebt ook verschillende benamingen om online een grafkist te bestellen. Bijvoorbeeld: grafkist kopen, goedkope grafkist, goedkoopste grafkist, uitvaartkist kopen, doodskist kopen, ieder zoekt op zijn manier.

0